| |

За да направиш добро дело, причини има милион, а повод само еден

Да правиме добри дела, да сме хумани, а пред сѐ, да сме луѓе!

По повод Денот на извидниците, дарувај крв и спаси живот!

Kрводарителска акција на 14 февруари во периодот од 10:00 до 14:00 часот, на Одделението за трансфузиологија при ЈЗУ Општа Болница Прилеп, во организација на Извиднички одред Феникс – Прилеп / Scout Group Phoenix  

Слични Објави