| |

ВО ЕДЕН КАДАР

Другарки и другари, дами и господа. Првата епизода на „ВО ЕДЕН КАДАР“. 30 минути супер забавен муабет со Алекесандар Цветкоски и откривање делови од неговиот живот кој ретко кој ги знае. Се свиреше, се пееше, се смееше, а удривме и по некоја мудрост.

Се надеваме дека ќе уживате, барем онолку колку што уживавме ние при снимањето, што ќе ве натера со нетрпение да ја чекате втората епизода која ќе стане достапна следната Среда, а ни гостува Илија Волчески – Актер, музичар, каратист и сонува да биде Ф1 пилот.

Слични Објави