| |

ВО ЕДЕН КАДАР – Методија Костоски

Првиот бенд на Менде Кецо е кога бил само 4 одд. Сега музиката му ја продуцираат во најголемото студио за аудио и видео продукција во Хелсинки – Финска. Ја промовираме неговата четврта песна „Шепоти“.

Слични Објави