ВО ЕДЕН КАДАР – Александар Здравков

Свириме Тоше, Клептон и Елвис, а Александар ни отпеа рефрен од неговата Валандовска песна. Муабетиме за неговиот живот низ музиката, колку си ја цениме нашата музика и бајаги си се посмеавме!

Слични Објави