|

Перничињата на мама – Етно изложба на домашни ракотворби

Во среда 06.03.2024 година, со почеток во 12:00 часот, во просториите на Домот на култура „Марко Цепенков“ Прилеп, Здружението на инвалидски пензионери – Прилеп- Актив на жени, под покровителство на Конфекција „Комфи Ангел“ Прилеп организира – Етно изложа на домашни ракотворби Перничињата на мама.

Заследете нѐ на Facebook и први дознавајте за новостите.


Слични Објави