|

Општина Могила предновогодишно – ПОСТОЈАТ МНОГУ НОВОГОДИШНИ БАЈКИ НО НАШАТА Е НАЈУБАВАТА

Оштина Могила беше центарот на многу среќа и детски насмевки.

Погледнете ги фотографиите и видеото споделени од градоначалникот за да ја почувствувате преубавата атмофера во Могила.

https://fb.watch/pedzcliBR0/

„Поделивме 800 новогодишни пакетчиња, а Дедо Мраз и театарската претстава на Бабец театар ги забавуваа нашите најмлади и најмили.

Предновогодишно расположени, со песнички, игри и позитивна енергија на новогодишно украсениот плоштад пред општинската зграда учениците од трите основни училишта учествуваа во новогодишниот пазар со нивните рачно изработени украси.

На сите деца им посакувам да имаат среќна Нова година исполнета со радост, љубов и убавини. “ стои во пораката од градоначалникот Драганчо Саботковски – градоначалник на општина Могила

Слични Објави