БУЈАР ОСМАНИ: Реформите не се илузија

„Реформите нема да запрат никогаш, и се додека постои една држава треба да се прилагодува на новите околности и предизвици. Рамката е поставена, темелите се поставени, сега треба само да реализираме“, истакнува Бујар Османи, заменик премиер за европски прашања во интервјуто, дел од проектот „Детски болести на демократијата“ реализиран од АГТИС Прилеп, финансиран од НЕД (National Endowment for Democracy).

Содржината може да се сподели со наведување на изворот ОТВ Прилеп. Повеќе на видеото.

Слични Објави

Напишете коментар