Ученици од СОУ “Ѓорче Петров„- Прилеп ги развеселија и им ги разубавија косите на старите лица

По повод Велигденските празници, учениците од Струка лични услуги и Профил-Фризер од СОУ “Ѓорче Петров„-Прилеп, со прекрасна активност во која ги развеселија и им ги разубавија косите на старите лица од Домот за стари лица ,,Киро Крстески Платник”.

Фото СОУ “Ѓорче Петров„-Прилеп

Ваквите активности кои се со посебен акцент за општествено одговорно ангажирање, треба да се поттик и за останатите училишта а секако и за институциите, бизнис секторот, здруженијата а секако и медиумите за поголема покриеност.

Слични Објави