|

Програма за одбележување на 43-тиот роденден на Тоше

Во четврток , 25.01.2024 година во Спомен куќа „Тодор Проески- Тоше“ Крушево, одбележување на 43-тиот роденден на Тоше.

Програма:

  • 09-16 часот Крводарителска акција – ОО на Црвен Крст Крушево
  • 10:30 – 12 часот – Полагање свежо цвеќе на вечното почивалиште
  • 12-12:30 часот – Отворање на изложбата „ Срце није камен“ на Светлана Зуламоска
  • 2:30 -13 часот – промоција на спот на Јана Мрческа
  • 3-14 часот – Музички перформанс „Ангел си ти“ на Ивона Јо и бенд В2В
  • 14 – 14:30 часот – Промоција на документарниот филм „Једини“ – Сеќавање на Тоше, продукција Прва ТВ, Автор Катарина Миловановиќ

Слични Објави