|

Посетете го Саемот на земјоделски производи и Домашно.мк во сабота 14 Октомври – Градски саат Прилеп

Во сабота 14.10.2023 од 10 до 15 часот кај Градскиот Саат во Прилеп по втор пат се организира Саем на земјоделски производи и Домашно.мк

Целата на овај настан е да се прослави меѓународниот ден на жените од руралните средини.

„Да уживаме во изобилството на производи што тие ги одгледуваат и прават, и да се потсетиме на нивното значење за одржлив развој на нашата заедница. Ве очекуваме во сабота кај Градскиот Саат! “ стои во поканата од организаторот Лаг АГРО Лидер на овај настан.

Слични Објави