Општина Прилеп, ќе учествува на натпреварот – адреналинско шоу ТРИУМФ!

Општина Прилеп го поддржува и како локална самоуправа ќе им овозможи на заинтересираните граѓани од нашата општина да бидат дел од единствениот адреналински натпревар на отворено во Македонија – Триумф.

Учесниците во екипата која ќе ја претставува Општина Прилеп, потребно е да ги исполнуваат следните критериуми:

– Да се полнолетни

Физички подготвени

– Ентузијасти и подготвени за адреналински предизвици

Заинтересираните можат да се пријават на следната електронска адреса: kabinet@prilep.gov.mk, најдоцна до 31.05.2024 година.

Шоуто ќе се емитува на You Tube каналот на Lazarov и платформата GLEY, а водители на шоуто се Димитар Атанасовски, Стефан Лазаров и Петар Младенов.

Слични Објави