|

Најава за Прекин во Снабдување со Електрична Енергија во Битола и Прилеп на 10-ти Јули

Утре, на 10-ти јули 2024 година, делови од Битола и Прилеп ќе бидат без електрична енергија поради планирани работи на електричната мрежа. Според известувањето од struja.mk, прекините се предвидени во следниве времиња и локации:

Битола:

  • Време на прекин: 09:00 – 14:00 часот
  • Локации: Ул. 4-ти Ноември, ул. Блаже Рогозинаро, бул. 1-ви Мај, Влатко Миленковски, Даме Груев, ул. 2-ри Август

Прилеп:

  • Време на прекин: 08:00 – 14:00 часот
  • Локации: Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Богомила, Дојранска

Жителите на овие улици се замолуваат да ги преземат потребните мерки за да избегнат непријатности поради прекинот во снабдувањето со електрична енергија. Компанијата се извинува за евентуалните непријатности и уверува дека работите ќе бидат завршени во предвидениот рок за да се обезбеди континуирано и стабилно снабдување со електрична енергија.

Слични Објави