|

8 Меѓугенерациски ретро спој – Плоштад Могила

Среда 10.07.2024, со почеток во 21:00 часот на Плоштад Могила, забавен настан дел од Културно лето од Општина Могила, Меѓугенерациски спој 8-ми по ред, потсетување на ноќниот живот низ годините, со групата “The solution” од Куманово.

„Општина Могила секогаш ќе биде поддршка за сите културни настани“

Слични Објави