Музејот за Тутун од Прилеп повторно промовиран во Србија

Со професионален пристап овај пат за да ги привлече туристите „на поминување“, истакнува кустосот Александар Цветкоски.

Овај музеј досега е промовиран на многу национални телевизии во Германија, Франција, Чешка, Канада, Австралија… Но секогаш се добредојдени ваквите промоции на разни медиуми.

Слични Објави