|

Интервју со Хилда Белеска – Советничка во Општина Прилеп

Со советничката Белеска разговаравмe за работата на Комисијата за родова еднаквост, правата на децата во предшколска возраст и за предизвиците на една жена во политика. Погледнете во видеото.

Слични Објави