|

Деца сликаат театар

Ликовна колонија во склоп на 58. МТФ „Војдан Чернодрински“ со Ателје Артика, Прозарт Медиа и Полица во детската зона кај гратскиот саат. Дечиња сликаат актери, костими, сценогфија и се што може да се замисли, а е поврзано со театар.

Уште една преубава активност која му дава на МТФ свежина и енергија да се менува, а со тоа и да менува се околу него на подобро.

Слични Објави