|

Боксерскиот клуб „АС“ Прилеп со три победи, од кои две со ТКО и еден пораз

Вчера во Штип се одржа второто коло од бокс лигата на Македонија. Боксерскиот клуб „АС“ Прилеп со три победи од коие две со ТКО и еден пораз.

Мартин Трајкоски ➡️ загуба на поени

Влатко Димески ➡️ победа со ТКО

Теодор Тошески ➡️ победа на поени

Никола Житошански ➡️ победа со ТКО

Давид Карапеев и Димитар Талимче без противници

Слични Објави