Најава за Прекин во Снабдување со Електрична Енергија во Прилеп и Битола на 12-ти Јули

Утре, на 12-ти јули 2024 година, делови од Прилеп и Битола ќе бидат без електрична енергија заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат населените места кои припаѓаат на Корисничките Енерго Центри (КЕЦ) стои во известувањето од elektrodistribucija.mk прекините се предвидени во следниве времиња и локации:

Битола:

  • Време на прекин: 09:00 – 15:00 часот
  • Локации: Зграда на ул.Стив Наумов бр.86. и Дел од ул.Стив Наумов

Прилеп:

  • Време на прекин: 08:00 – 14:00 часот
  • Локации: Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Богомила, Дојранска

Жителите на овие улици се замолуваат да ги преземат потребните мерки за да избегнат непријатности поради прекинот во снабдувањето со електрична енергија.

Слични Објави