| |

ГЕНЕРАЛКА – ВИКЕНД ВО КРУШЕВО!

Во општина Крушево на 17 мај (петок), со почеток во 9:00 часот ќе се одржи акција за чистење во рамките на ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД и во неа ќе може да се приклучат сите граѓани, кои сакаат да покажат пример за одговорност за својата заедница.

Локациите каде ќе се одржи акција за чистење се следни: Гумење и Влез на градот Крушево.

Да ја подигнеме свеста кај населението за почиста животна средина и поубав изглед на градот.

Да се приклучиме затоа што Крушево е наша иднина!!!

Стои во објавата од градоначалникот Томе Христоски

Слични Објави