|

9. по ред Меморијален турнир во мал фудбал „Пеце Матичевски“

Синоќа започна 9. по ред Меморијален турнир во мал фудбал „Пеце Матичевски“, кој традиционално се одржува секоја година во месец Јуни, а генерален покровител на настанот е Општина Новаци.

Настанот го прогласи за отворен градоначалникот Стевче Стевановски. Во говорот посака успешен турнир и долговечност на истиот со ветување дека Општина Новаци секогаш ќе поддржува вакви благородни настани.

Фото: Општина Новаци

Слични Објави