1ТВ: Каква администрација – таква држава

„Правиме реформи за да ја подготвиме нашата администрација за водење на процесот“ – кажува професорот Борче Давитковски.

„Со новиот закон невозможно е во јавната администрација да има некомпетентни лица“ – вели министерот Манчевски.

Повеќе на видеото.

https://www.facebook.com/www.1tv.mk/videos/430386807716914/

Слични Објави

Напишете коментар