ВО ЕДЕН КАДАР – РУБИН ДИМКОСКИ

Со Рубин се свиреше, па и се попеа малку. 30 минути беа премалку да се раскаже за неговата врска со музиката која е 35 години. Прва свирка на само 11 години! Како дошол до момент во кој помислил да се откаже од свирењето, за среќа не го сторил тоа, за денес да е прва гитара на култниот македонски бенд Меморија.

Слични Објави