ВО ЕДЕН КАДАР – Марија Јанчулеска

Kласика и муабети за музика од многу гледни точки. Дали во Прилеп има почва за камерен оркестар? Дали Марија би свирела на увце во кафана и уште многу интересни муабети.

Слични Објави