ВО ЕДЕН КАДАР – Давид Нешкоски (видео)

Во еп.10 ги добивме и првите пријатели на „ВО ЕДЕН КАДАР“ Veggie Bar Aura и УрбанЕра /UrbanEra/❤️

Со Давид Нешкоски имавме еден преубав блузерско-филозовски муабет и секако дека се свиреше блуз. За неговиот престој во Америка, за блузот, пѐтриотизмо, за МАТРИКС и уште многу теми.

Слични Објави