ГОЛЕМ СКАНДАЛ ВО ЈАПОНИЈА

Директор на основно училиште бил фатен како плаќа 0,75 долари за кафе, додека од машината за самопослужување си точи од кафето кое што чини 1,25 долари.

59 годишниот директор им се извинил на учениците за неговото непримерно однесувње, но сепак бил отпуштен од работа поради оваа случка.

Ете, гледате? Значи не сме ние единствената земја која има сериозни проблеми со криминалот!

Извор: Business Insider

Слични Објави