| |

За да нема под рака, мора да има по рака

Ги прашавме граѓаните „Што е тоа буџет на општината?“ и добивме доста интересни одговори.

Заклучокот беше дека – не треба порака, туку, за да нема под рака, мора да има по рака.

Слични Објави