|

Интервју со Бранко Нешкоски (најава)

Започнуваме со новиот серијал Интервјуа со директори, раководители, членови на комисии, советници… личности од локалните самоуправи, јавните претпријатија и личности познати и блиски а сепак далечни за нас жителите на една општина, личности кои се задолжени за решавање на нашите секојдневни локални проблеми.

Првото интервју е во четврток 09.05.2024, со Бранко Нешкоски – директор на ЈП за ПУП – Прилеп, разговаравме за претпријатието и неговите надлежности. Како да се реши проблемот со паркирањето во Прилеп и како да се подобри јавниот градски превоз.

Во продолжение најавата, погледнете ја!

Слични Објави