Понеделнично смеење 16+

Понеделнично смеење 16+

Во една просторија има 50 луѓе.Двајца мислат само на секс, а останатите на храна. – Што е тоа?Свадба! Во една просторија има 50 луѓе.Двајца мислат само на јадење, а 48 на секс. – Што е тоа?Прослава од фирма! Во една просторија има 50 луѓе.Сите 50 мислат на секс – Што е тоа?Предавање на факултет! Во…

Петочно смеење

Петочно смеење

Трпе и вика на здебелената Трпана:– Сало на страна, супер изгледаш! – Трпано, кога ќе умрам, ќе плачеш ли?– Ќе плачам Трпе, знаеш дека за секоја ситница плачам. Сега пред малку, еден човек седеше во паркот со телефонот во рака и слушалките во уши.Бев убеден дека слуша музика, се додека после 20 минути не рече:–…

Насмејте се ! :)

Насмејте се ! :)

Трпана се пораѓа во болница, вика од болки и му ја стега раката на Трпе. Трпе загрижен и вика:– Трпано, љубов моја, многу ми е жал што мора ова да го трпиш!А Трпана му враќа:– Ма уживај ајде, не си ти крив! Цветко и Трпе седат на кафе и прават муабет:– Се плашиш ли од…

17 Април ЗОО-Антрополошки ден на Прилепчани
|

17 Април ЗОО-Антрополошки ден на Прилепчани

Откако Организацијата на обединети нации го прогласи 17 Април за светски ден на МЛАДИТЕ МАЈМУНИ, а Соединетите американски држави за национален ден на БАНАНАТА, советот на оштина Прилеп едногласно го изгласа за ЗОО-АНТРОПОЛОШКИ ДЕН НА ПРИЛЕПЧАНИ! За арно, за убо и за многу години! Хуморот е лек за душа 😉

ОТВ организира „Мајтап фест“: Споделете ги вашите најсмешни мајтапи!
| | |

ОТВ организира „Мајтап фест“: Споделете ги вашите најсмешни мајтапи!

ОТВ објавува најнова иницијатива – „Мајтап фест“! Со цел да го зачува традиционалниот македонски обичај на мајтапење. Секој може да учествува во овој фестивал со свое видео. Процесот е едноставен: земете го вашиот смартфон, вклучете ја камерата и снимете се како го кажувате вашиот најсмешен мајтап. Потоа, испратете го видеото преку контакт формата на ОТВ….